Vanhankurpan tarina

Heippa! 

Vanhankurpan tarina taisi alkaa jo 80-luvulla, kun minä Marju-Nella olin ala-asteella. Mun synttärit oli silloin aina spektaakkeleita, sellaisia hauskoja teemakekkereitä, joissa ohjelmaa piisasi.
Kirjoitin silloin myös näytelmiä, jotka myös ohjasin ja tietenkin olin itse pääosassa. Jännä, että musta tuli aikuisena stand up-koomikko. Ensimmäisen stand up keikkani tein vuonna 2007.

Muutettuani kaupungista tänne landelle Vanhankurpan tiluksille tai oikeastaan mieheni tiluksille syksyllä -20 ja täällä ensimmäisen kerran kiipesin tikkaita pitkin navetan vintille sanoin, että tänne saisi vaikka mitä, vaikka stand up clubin. Ja niinhän sinne sellainen tuli kesäksi -22. Samaan aikaan sain myös myös valmiiksi talomme länsisiivessä" olevan huoneiston. Siitä tuli sellainen astetta villimpi mummola, koska kaikihan tarvitsevat sellaisen astetta villimmän mummolan, johon voi mennä yökylään. Sen nimeksi tuli Vanhakurppa, ai miksi Vanhakurppa? No se on hyvä nimi ja ei liity anoppiini.

Vanhallakurpalla ei ole ollut tapana sammaloitua vaan kehittyä ja kehittää uusia juttuja ja toivoa, että Vanhankurpan jutuista tulee spektaakkeleita, vähän kun mun 80-luvun synttäreistä.                                                                            

Create your website for free!