Majoitu Vanhassakurpassa

Tule yöpymään tai vuokraa tila/tiloja juhliin tai kokoontumisiin.  

Vanhakurppa on boheemi, vanhoilla mööpeleillä sisustettu huoneisto maalaisidyllissä. Hauskoja yksityiskohtia, huumoria ja toimivuutta.Täällä pellonreunassa voit kuulla hiljaisuuden, mutta sinulla on myös lupa rikkoa se. Huoneisto sopii,niin pariskunnille, kavereille, kuin perheelle. Täällä on paljon kierrätettyä ja kaikki nurkat eivät ole ihan justiinsa. Tunnelmaa kyllä piisaa ja voit kattaa pöydän ihanilla astioilla. Jokioisten keskustaan 3km, Forssaan 10km. Ypäjä hevosopisto 14km.

Omenapuiden alta löytyy oleskelutila, jossa pöytäryhmä. Tämä alue on vapaassa käytössä. Piha-alueella voi pelata mölkkyä tai jättijazzia. Keppihepat ja keppikirahvi ovat vapaasti käytössä.

Patikoijille on kaksikin kansallispuistoa mukavan matkan päässä. Torronsuolle on Vanhastakurpasta 17km ja Liesjärvi on 30km päässä


Huoneisto on 2h+k+kh+wc Neliöitä 60. Neljä vuodetta (+patja). Kesällä on käytössä myös Pikkuvanhakurppa, jossa 5hlö vuoteet. Näin 10hlö:n ryhmän onnistuu majoittua.

Voit varata joko airbnb:n kautta tai laittamalla postia info@vanhakurppa.fi tai 0451339369


 Vanhankurpan voi vuokrata myös pieniin juhliin ja kokoontumisiin, sekä kesäkautena myös salakapakkahenkisen Skutsin. Kuvagalleriasta löydät Skutsista kuvia.


Tilavuokraus Postia Vanhallekurpalle  lomakkeella. 
Juhliin ja tyhypäiviin räätälöimme juuri teille sopivan "Kurppa"paketin. Ideoita Vanhaltakurpalta ei puutu. Tervetuloa Vanhaankurppaan!

Create your website for free!